Skön känsla!

publicerat i Simning, Träna;
Jag simmade i tisdags.
Helt planlöst lallade jag runt 2000 meter i bassängen och hade det mysigt (trots banbyt 2 gånger). Snittpuls på 137, lite benspark och en del paddlar. Lång bastu efteråt.
Precis så som jag vill ha det, just nu i alla fall. Bara jag får igång den här motorn så kommer nog suget efter hårdare simning tillbaka också. No worries!
Igår sprang jag före middagen, det gick inte alls fort men det var skönt och avstressande. Bra musik i lurarna och höstigt fint i mörkret, dessutom tog jag både långärmad merinoullströja OCH vintertights så det var riktigt gosigt.
Efteråt testade jag den där 8-minutersappen, den ÄR bra och jag känner igen rörelserna från Soma Move, behöver finslipa på utförandet bara.
Fick en bicepsbild skickad till mig mitt i stretchen, returnerade en direkt. Bra att ha en bild som påminner en om att använda vintern till att bygga inför sommaren. 
Idag vette sjutton vad som händer, skulle behöva simma men det skulle också vara kul att köra premiär med pannlampa... Svårt fall! Måste hitta på något i alla fall.
Hade sån skön feeling efter jag tränat igår... oslagbart, ge mig mer!

Mer TV-tid!

publicerat i Filmtips, Tips;
Igår tänkte jag ta en promenad men somnade på soffan efter maten, och kaffet, sen blev jag kvar i ryggläge nästan hela kvällen (var tvungen att först hämta te och sen tandborsten).
Förmodligen välbehövligt eftersom jag somnade i vanlig tid utan problem... fast när jag tänker efter så har jag aldrig haft problem med själva insomnandet... det är mer tidpunkten när jag somnar som en kan ha åsikter om.
I vilket fall, jag har tittat färdigt på Grace and Frankie, det finns inte fler avsnitt. Men, ta-daaa, jag hittade raskt en ny serie jag blev förtjust i, DAMN YOU NETFLIX! You're the Worst
Det här är en tillspetsad variant av min humor, lättittat och roligt. Inte "ha ha-rolig" som The Big Bang Theory men nära på... ganska nära.
Ikväll tänker jag nog simma och basta, hoppas inte soffan har andra planer.

Bli pigg å kry?

publicerat i Barnen, Tips, Träna;
Tja, det är ganska tydligt att en inte bör önska sig nåt mer än att bara få vara lite lagom frisk. Efter halsontet kom en sån riktig "Atjooo-förkylning" så det snörvlas mest hela tiden.
6-årskalaset vi hade i helgen gick bra, hög volym och full fart. Nästa år siktar vi på att hyra lilla badet istället för att vara hemma, det blir nog bra (för mig).
Är mycket tacksam för att vi är två föräldrar som roddar det här tillsammans, för trots att vi inte längre är ett par så är vi fortfarande föräldrar tillsammans och det är viktigast av allt. 
Både jag och junioren var rätt trötta på lördag kväll, det fick bli varma mackor till middag och rester till lördagsgodis. Vi orkade inte åka och handla.

Jag hade förstås presenten från kära kollegan kvar, godiset det räcker att ta några bitar av, Jelly Belly. 
Söndagen gick åt till att mysa i sängen, fixa barnet till nästa kalas och sen ta reda på golv och stryktvätt. Skönt att ha det gjort fast det är tråkigaste i hela världen... typ.
Mitt i allt det här snörvliga och regniga så köpte jag en ny app, av skaparen till Soma Move/Mind. Nåt måste jag trösta mig med (förutom godis). 8 Minute Calisthenic Workout
Och när jag ändå höll på med upplyftande aktiviteter så laddade jag ned FMTK-appen också. Den ska vara riktigt bra har jag hört (och läst).
Så vad sägs om en promenad idag? Kanske det näst tråkigaste som finns. Ever!