Tunnelrun

publicerat i Barnen, Löpning;
Så blev det dags för Tunnelrun igen, förra gången var 2014.
Jag åkte ner med föräldrarna på fredag eftermiddag och precis som sist så bodde jag (och äldsta döttrarna) hos lillasyster. Underbara ungar ♥
Senare på fredag kväll hämtade vi lite mat, jag "nöjde mig" med sötpotatispommes eftersom moster bjudit på gofika tidigare. 
Vi klev upp i god tid på morgonen, drack kaffe, käkade frukost i lugn och ro. När vi hade 10 minuter till vi "bör" gå så fick vi bråttom. Chip skulle fästas, armbanden märkas och kläder fixas. Lyckades skapa kaos. Men till slut kom vi iväg.
Mötte upp resten av familjen, vi var drygt 10 personer... helt otroligt att vi alla syskon och de vuxna syskonbarnen var med på loppet. Bra tillfälle att samla familjen på. Här är vi efter målgång +1 bakom kameran.
Mamma och pappa passade brors små så dom fanns också i närheten.
Själva loppet var okej, inte som 2014, det var riktigt maffigt. Ett roligt och välordnat event, allt flöt smidigt i start och målgång. Att springa i en tunnel är rätt häftigt.
Sen sprang vi tillbaka till lägenheten, när vi ändå var varma.
Fin miljö, väldigt annorlunda jämfört med hemma.
Kvällen spenderades med familjen på Jamie Oliver. God mat, bubbel och skratt.
Tog tryffelpastan till varmrätt.
Efter maten promenerade vi till hotellet där några av oss bodde, pappa och ett av syskonbarnen beställde in en varsin flaska bubbel så kvällen fortsatte en stund till.
Klart bra helg!!! Fasen, nu känns det som vi träffas oftare... kan vänja mig vid det.
Nu är det vanlig måndag igen och det kan jag också stå ut med. Ska köpa klotång och boka tid för vaccinering till lilla juvelen. Sånt spännande...

Vad tar ni för valpen...

publicerat i Cykla MTB, Essie, Swimrun, Tävling;
Jomen det blev visst en valp ändå. 
Om jag skulle vänta till "rätt tillfälle" så lär det ha dröjt och visst, livet blir lite omständigare men så är det bara. Livet alltså. 
En av mina vänner säger så klokt att livet är underbart - men inte jämt. Det är sant, det blir aldrig enklare och lugnare så jag känner att jag kör på. Det enda jag vet något om är livet - så leva tänker jag.
Så välkommen lilla Essie.
En whippettjej på 10 veckor. Vi håller på att lära känna varandra och hon gör sig hemmastadd, både i soffan, sängen och hjärtat.
Det här blir nog bra det.
Annars så flyter livet på, har spenderat väldigt mycket tid med familjen och aningen mindre tid åt träning. Måste prioritera båda delarna för att hålla ihop både mig själv och vardagen ♥
I morgon anmäler vi oss till säsongens första Swimrun, det blir SjötillSjö. Fjärde upplagan av Skärgårdsutmaningen är given såklart!
Att ställa in siktet ger en extra boost till träningen, helt klart. Utöver swimrun så blir det nog Örebroloppet och Högbo Multi med P-E så nu vill jag mest lämna in cykeln på service och sen ge mig ut i skogen. Ser sååå mycket fram emot det (och ett par nya cykelbyxor).
Från Örebroloppet 2016.
 

Bubbel och Bodyflight

publicerat i Allmänt, Barnen;
I helgen hade vi vår planerade syskonträff och ALLA var med. Kors i taket och älsk på den!
Jag och bror på väg till lillasyster där vår andra syster anslutit sig.
Sen blev det lunch på Icha Icha - Mood.
Lätt godaste maten, särskilt tillsammans med ett glas bubbel.
Sen blev det lite lakritsshopping och ett besök på systembolaget, vi behövde mer bubbel inför kvällen.
Om en snabbar på händelserna lite så bytte vi om och åkte till Un Poco för att äta en god middag tillsammans. Gott blev det... vi tog avsmakningsmenyn och lät så här: "-uhmmm" och "-Mmmmhm".
Och dessert, pannacotta för min del. De andra tog friterad oreo.
Skönt att sitta tillsammans och ha ett ostört samtal, tiden gick så fort. Det här blir liksom limmet som håller ihop mig/oss sen. Jag kan inte vara tydlig nog med hur viktiga barnen och syskonen är för mig ♥.
Vi kom i säng och jag tror vi alla fick en god natts sömn. Vaknade av att det började ramla in meddelanden i familjegruppen på WhatsApp, trots att det inte hördes ett ljud eller syntes en rörelse så var alla vakna och drog sig i sängvärmen. till nån stjärna satte på kaffe. Sen blev det frukost.
Packade ihop alla grejer och åkte ut till Bromma för Bodyflight, anledningen till att vi sågs var ju för att ge syster sin 40-årspresent. Gå in på hemsidan för att se videos och fler bilder. GALET kul! Perfekt present och gruppaktivitet. Här flyger jag:
Sen fick vi skynda oss iväg eftersom pappa var krasslig, livets ytterligheter ♥
Från galet kul med mat, bubbel och skoj till en aldrig sinande flod av oro. En måste lära sig att hantera det, livet alltså.
Av olika anledningar blev jag hemma på måndagen, tog ev promenad i skogen med bror och hans söner. Byggde pilbåge.
Drack kaffe och åt korv.
Livet ska inte vara en rak linje, jag vet.
Men måste det vara så stooora variationer?