Åka tåg

publicerat i Barnen;
Idag har fabriken stängt, klämdag, så jag och lillan bestämde oss för att åka tåg. Sånt är spännande när man är drygt 3 år. 
Så vi hoppade på X-tåget och mötte upp 18-åringen i Gävle. 
Det blev lite shopping (penntroll och solglasögon) lunch på Nian, glass och kaffe på donken, sen hemfärd. Hon somnade i min famn efter 5 minuter, priceless!! Det behövs inte mer ibland.
Nu blir det popcorn och en kall till Nashville.

Frukost och träning

publicerat i Swimrun, Träna;
Ja, ja... Även om jag själv inte kan träna så hindrar det inte mig från att vara delaktig i andras träning.
Gårdagen började med sovmorgon, en riktigt lång! Jag äääälskar linnelakanen från H&M.

Den fortsatte sedan med frukost och Lofsan, båda helt oslagbara.
Sen blev det swimrun träning och jag passade på att fotografera, Färssjön är verkligen en underbar arena. Tillräckligt liten för att vara lagom varm, lätt att springa runt, har bryggor och omklädningsrum. 

5 tappra simspringare!


Skönt väder för träning!

Fasen

publicerat i Träna;
Som sagt, träningen har haltat en del och jag har verkligen tänkt kvalité istället för kvantitet. Nu är jag helt bra i knät (peppar, peppar) och har dessutom tid att simma både ute och i simhallen. Så vad händer? I morse vaknade jag med halsont och svidiga ögon, så himla typiskt! Jag har flaggat upp sjukdom för min tävlingspartner men inte bokat av morgondagens pass... än...
 
I måndags hann jag och 18-åringen med ett backpass i alla fall. 2,5 km uppvärmning, intervaller och sen 1 km hem igen. Allt som allt under 30 minuter, om det inte varit så sent på kvällen hade ett styrkepass fungerat utmärkt efteråt.
Tjihoooo, korta branta backar gillar jag, den här är lite för flack och lång.
Nu väntar FYRA dagars ledighet :)