Under kontroll

publicerat i
Så, halvvägs genom veckan!
Masterssimning i måndags, fortfarande en känsla av kontroll i vattnet. Tränaren har helt klart höjt nivån och det känns superskönt. Jag behöver utmana mig själv mer och har en massa träningskompisar som är precis likadana. Nu har vi dessutom ett läger att se fram emot, två dagar med simning och annan träning på hemmaplan, hur lyxigt är inte det?
Ola Wallberg kör ett av simpassen på lördagen, W-Dyk kommer och visar våtdräkter samt tillbehör, vi äter lunch och middag ihop. På söndagen simmar vi och sen kör vi ett landpass och avslutar med gemensam lunch. Typ skitkul.
 
Annars blir det mest vila den här veckan när junioren är hemma, borde kanske ta tag i det där med crosstrainer eller trainer till cykeln... ska bara... fundera lite. Först.
 
Igår åt vi supergott kött som mamma lämnade i måndags, bara att värma och reda av. Jag måste ta upp lite älgkött och koka nåt gott, vilken dag som helst. 
Nej, idag blir det snabbmat till middag och iväg till pingishallen.
Typ nu!

Saker jag lär mig

publicerat i Filmtips;
Fredag eftermiddag, -13 grader och världen är blå, är vintern lite ledsen tro? 

 P-E och jag springer reflexbanan och jag struntar i att ta på mig pannlampan, det är lite magiskt där i skymningen. Jag har lärt mig att inte sabotera en fin stämning genom att knäppa på lyset.


Lördag, jag sover längre än jag borde och får hoppa över både kaffe och frukost. Åker med mamma och pappa ner till Gävle för att titta på Brynäs J20, tonåringen spenderar helgen med pojkvännen så vi passar på att ses ♥. 

Efter matchen, som dom vann, äter vi på Wayne's och pratar lite innan hemfärd. Skönt att få en uppdatering på hur det går för henne.. och honom såklart.

Väl hemma äter jag lördagsgodis och ser inte bara en, utan TVÅ filmer. Först Burnt och sen Brooklyn, den andra aningen bättre än den första... men båda är helt klart sevärda. Jag har lärt mig att ibland är godis och film bästa sällskapet en lördag.

Jag passar också på att flytta runt mina nya tavlor lite, det märks när dom hittar sin plats och jag visste att den väggen var tom av en anledning. Nu sitter dom uppe i alla fall, glömde att fota bara. Tack för den fina presenten älskade unge ♥.
 
Söndag förmiddag kör vi reflexbanan igen, nedan bilder fick jag av P-E som hade kameran med sig.

 

Om vintern var lite ledsen och blå i fredags så var den på strålande humör igår. Solen sken, det var -4 grader och allt var vitt. Som att springa i strösocker.

Väl hemma kom jag på vad jag sysslat med under natten. Jag BRUKAR vakna när jag går i sömnen, men den här gången gjorde jag nog inte det. När jag såg alla sängkläder upplagda i gästrummet så slog det mig att jag var upp och letade fram påslakan, täcke, kudde och örngott... jag väntade besök. Igen. 

Den här drömmen återkommer titt som tätt, men jag har hittills inte kommit så här långt med mina förberedelser. Märkligt är det i alla fall. VEM är det som ska komma och varför?
För många, många år sedan gick jag i sömnen på nätterna och letade efter någon, jag räknade alla i familjen och fick inte ihop det. Det upphörde när jag väntade tonåringen.
Nåja, det finns ett gästrum redo i alla fall, men det är inte bäddat än.
Vad jag lärt mig av det? Tja, jag har väl lärt mig att även om jag inte är redo så är mitt undermedvetna det. Praktiskt och lite tröttsamt.
 
Nu är det måndag!

Hipp hipp

publicerat i
Så var födelsedagen avklarad, hipp hipp hurra, så är jag 42 år och fortfarande känns den åldern "hemma" för mig. Lite lagom sådär.
Precis som förra året klev jag upp 30 minuter tidigare och joggade innan jobbet, nu räknas det som tradition eller hur? Termometern visade -10 och jag tänkte att sommarbarn har det mycket enklare, men jag är också ganska bestämd och har alldeles utmärkta kläder för såna väder.

Motljus passar medelåldern väldigt bra.

I år blev jag inte ett dugg trött under dagen, det rullade på precis som vanligt liksom och jag funderade än en gång på varför jag inte gör det här oftare (än en gång varje år).

Blev uppvaktad efter jobbet med paket och tårta, fick till och med nya däck till cykeln och en alldeles underbar disktrasa. Dessutom ytterligare ett merinoplagg, älskar ull och linne...

En bra dag på alla sätt.
Nu provar jag 42 och ser om det fungerar.