Ledigheten är näära..

publicerat i Allmänt;
I morgon är det dax för inventering och jag hann inte göra klart listorna idag, så det blir tidig uppstigning för mig i morgon *gnuggar ögon*.

Middagen igår gick bra, det händer en del på företaget, både bra och mindre bra saker... mer om det sen, jag har lite att tänka på i alla fall.

Åhhh.. höll på att glömma, lunchbuffén på Lizas Matsal var UNDERBAR!! Jag är jättekinkig på köttbullar (HATAR kryddpeppar) och Jansson, men det smakade hur bra som helst!! Passade på att tala om det för personalen också!

Nä, det blir en tidig kväll för mig, hoppas jag kan sova i natt i alla fall... kryp i benen, klåda på benen och stoooora funderingar stör mig verkligen!

Peace out!

Långtisdag?

publicerat i Allmänt;
Idag är alla kollektivare på utbildning igen, del 2 av 3, så det är tyst på fabriken... jättetyst!! Spoooky!

Vår VD kommer upp på eftermiddagen så ikväll ska jag på O'Learys på en middags-date... spännande, undrar vad som är på G? Undrar också vad jag ska sno ihop för middag till små-trollen hemma?

Jag är alltid sent ute med påskpyntandet, så även i år, igår var vi ut på promenad och passade på att plocka lite påskris.. fint blir det. Fantastiskt att lillan klarade av att gå och prata samtidigt i 45 minuter!! Riset kommer inte hinna bli grönt men lite stämning bidrar det med.Bild från ifjol, katten kan INTE låta bli pyntet!


I morgon blir det Påskbuffé till lunch, gott, jag som verkligen uppskattar sill och lax och ägg och jansson. Om ni inte orkar göra egen jansson, prova den butikslagade på Kvantum i Söderhamn, underbart god!

Ser fram emot en lång helg utan några som helst planer... bara kärlek ♥ och god mat och lååånga promenader... kanske lite tapetserande också ;-)

Kick Back

publicerat i Allmänt;
I lördags var vi och såg Kick Back på Mousquet, bra musik!!

Det är inte lätt med en sån liten scen och ganska trist lokal, men dom gjorde det bästa av det och det lät riktigt bra.

Här kommer en preview: