Horoskop

publicerat i Arbetet;

Fick mitt horoskop i lokaltidningen skickat till mig med följande text "Ingen bra dag på jobbet idag?".

Nä, det kan man väl säga.

Datorn kraschade direkt i morse, det tar vääääldigt lång tid att installera om den med alla ritprogram och specialinställningar. Det kommer en tekniker snart och jag håller tummarna för att det bara är grafikkortet.

Sen var det strul med adminrättigheter på leveransen, nozzlar som krånglar på en printer, saldon som inte stämmer på inventeringen osv. osv.

Strunt, det där med horoskop!

Dom där kilometrarna

publicerat i Träna;
Jag har flera olika rundor jag brukar springa, allt från 4,13 till 8,5 km. Den jag avskyr allra mest är på 5 km med riktigt jobbiga backar.
 
 
Bilden är från Runkeeper och visar hur längden på mina pass är fördelade under 6 månader, kartan på 5k och till sist visar den stigningen. Istället för att sluta springa den så har jag bestämt mig för att bli bättre på den, springa fortare nedför OCH uppför... typ. Vi får väl se!
Sen ska jag öka det gröna fältet på 8-10 km, hade jag tänkt!
 
Nu, soooova!!
 

Tillbaka på jobbet

publicerat i Allmänt, Arbetet, Träna;
Den här veckan jobbar jag, nästa vecka är sista semesterveckan.
 
Lite skönt med rutiner igen, särskilt för kosten, det har inte varit nån särskilt bra ordning ett tag. Precis som det ska vara när man är ledig.
Men nu är det kaffe och frukt till mellanmål igen.
 
Träningen då?
Jo, jag gissar på att det saknas lite muskler och jag bommade för första gången ett träningspass. Men det tar jag snart igen.
Igår pratade jag i telefon samtidigt som jag sprang, det gick långsammare då eftersom jag inte hade nån koll på hur fort det gick (hör inte runkeeper när jag pratar, samma lur). Jag såg till att hålla pulsen på 160 i alla fall.
 

Kaffe!!