Klänningar

publicerat i Barnen;
Bebis fick underbara klänningar/tunikor i julklapp:

Vintage Stories - KappAhl

FIX - Lindex

Newbie - KappAhl

Dessutom fick hon en underbart söt manchesterklänning från H&M, men det är helt omöjligt att hitta en bild, tydligen! 

Cupcake

publicerat i Allmänt;
En annan av favoritklapparna är boken Muffins & Cupcakes, den är inte bara intressant utan otroligt vacker också. Men det syns såklart inte på bild.


Snart är året slut och vi firar nyårsaftonen med goda vänner, stor-barnen ♥ är hos sin far så det blir lite tomt förstås...  :-(

Ska försöka mig på en summering av året, men jag tror den blir trist. Bebis, bebis, gravid, tjock å varmt... ungefär så!
Jag hör hur ovan nämnda bebis ligger och knölar i vagnen, jag hade tänkt att hon ska kunna somna utan att man gungar på vagnen och går efter devisen "lägg henne sömnig, men inte sovande".

En fuskmammas bekännelser!

publicerat i Allmänt;
När min syster fyllde år så fick hon boken "Ketchupmamman- Saker jag inte vågat berätta för BVC" av mig, jag hann inte tjuvläsa den... så jag måste köpa den till mig själv också. Eller önska mig i födelsedagspresent!!


I julklapp från mamma och pappa fick jag "En fuskmammas bekännelser - Det första året"

Jag ser fram emot att ha en liten stund över till att läsa den.

Egentligen skulle jag läsa "Bitterfittan" först, men den får finna sig i en andraplats nu.


Jag tycker att det är roligt när bloggar blir till böcker, det behöver inte vara Hollywood för att vara intressant, inte för min del i alla fall. Jag är en vardagsmänniska som kan uppskatta det lilla.