Kallt och snuvigt

publicerat i Allmänt;

Vi började nysa igår, typ allihopa nästan samtidigt.

Idag är förkylningen ett faktum, trist! Det blir inget jogga men svägerskan lånar ut TRX:en åt mig till nästa vecka, riktigt kul att prova och det finns en app som visar bra övningar.

Nu ska vi njuta av en solig frukost, det är kallt ute idag!Påskafton

publicerat i Allmänt;

Idag blev det Aquarena med alla barnen, dom brukar inte orka mer än 2 timmar så det blev ett lagom besök. Lite lunch i magen på den lilla och så fort hon somnat så sprang (jogga super-sakta) jag gamla rundan på skoterspåren. Skönt och riktigt jobbigt.

Sen blev det tårtfix och efter det en väldigt god Påskmiddag hos föräldrarna. Exotisk bricka från ICA Kvantum, fräscht och gott! Barnen var sockerhöga så tack och lov att det inte är Påsk oftare :)

Långfredag

publicerat i
Så är vi redo för nästa dag, den här har varit en bra dag.
 
Började med att jag drog mig extra länge i sängen, läste bloggar, kollade Instagram, FB och mejlen.
 
En helgfrukost som vanligt, bytte ut smörgåsen mot A-fil och müsli men behöll båda äggen, åt framför datorn utan att resa mig en enda gång (utom när jag hämtade kaffet). Insåg att müslin är på tok för söt och grävde fram ett gammalt recept på egen "Drageryds Müsli".
 
Gjorde mig i ordning och åkte till E-center med ungen för att handla lite ingredienser och underkläder (min låda är ett sorgligt kapitel). Hittade i alla fall en massa fint Påskpynt på Ö&B. En lila tupp fick följa med hem.
 
Men inga kaniner, fast än dom var söta.
 
 
I vilket fall, vi handlade lite till müslin och hittade fodral till juiceförpackningarna på ICA. Jag har letat såna i evigheter (i alla fall sedan hennes farmor slängde den enda vi hade, den var transparent tyvärr).
 
Efter handlingen åkte vi hem till mor och far för storebror med familj är här över påskhelgen. Svägerskan hade tagit med sig TRX och visade flera bra övningar, så nu VILL JAG HA! Det skulle vara skönt att byta ut hantlarna ibland...

Jag provade hennes kompressionstights och helt plötsligt började plånboken få kramper i fickan, attans vad sköna dom är!
Framåt sommaren kanske... nu vet jag vilken storlek jag ska ha i alla fall.
 
Sen var det hemfärd, laga middag och müslifixa. Tonåringen gjorde allt själv faktiskt, inte middagen då.. utan müslin. Riktigt gott blir det! Vi bytte ut råsockret mot 2 msk honung mikrat med lite vatten.
 
Nu måste jag skynda sova, joggingtur med sällskap står på schemat. Det är kul nu!