Tre bra!

publicerat i Träna;
Bra nr 1.
Löpturen igår, faderskapet hämtade på förskolan och tog med sig junioren på skattjakt. Jag sprang runt Ålsjön direkt efter jobbet.  Sjukt skönt att komma ut i skogen, lite mer än halvvägs så blev det soligt och varmt.

Kossorna (som är tjurar) blev först rädd och sprang iväg när jag kom, sen vände dom och kom tillbaka.. nyfikna rackare.. och stora!


Bra nr 2.
Ganska omgående efter jag kom hem så fick jag den här bilden från min teammate, han hade uppmärksammat min oro över repklättringen och fixat ett *tadaaa* rep. Fi fan vad bra, youtube i all ära men det är på riktigt en lär sig.
Så här ser hinderbanan ut.
 
Bra nr 3.
I morse stod det ett paket på min bänk, en present från en kär kollega i Huddinge ♥.
Jag blev så himla rörd och fluffig i magen, bara det blir kväller så planerar jag att bli fluffig runt magen också ;)

Jag menar... kolla in söta skålen!Det var tre bra... bjuder på 3 st bonus från Aliexpress också. Helt omöjligt att handla eftersom det finns så mycket att välja på (cykeltröjor alltså)!
 
 

Det rullar på

publicerat i Barnen, Cykla MTB;
Bara några dagar efter Skärgårdsutmaningen var vi ute och sprang i skogarna och när vi passerade Storsjön så såg vi en ensam simmare (med en swimsafe) vars armtag vi inte kände igen (annars lär man sig sånt ganska fort).  Läste en uppdatering i träningsgruppen några timmar senare att träningen inför nästa år har påbörjats. Det är verkligen en speciell sport som en lätt blir biten av.

Strömmingsleken avklarades snabbt genom ett Langosbesök på fredagen och ett karusellbesök med lillan på söndagen, alldeles lagom tycker jag.

Första gången hon åker karusell ensam med kompisar, stort!


Samma stora snart-5-åring ojade sig med stora bokstäver över torsk och pressad potatis, gnisslade högljutt under tiden jag åt upp min mat för att sen äta upp nästan allt på sin egen tallrik medan jag dukade undan. Idag blir det köttbullar...  köpta köttbullar.

Efter middagen blev det en rejäl cykeltvätt och ett av grannarnas barn undrade om jag verkligen skulle använda tandborsten till cykeln... joråsåatte... såklart. Det är så himla mysigt att bo i ett område med många barn i olika åldrar, igår samlades vi runt tvätthinken. Idag blir det nåt annat.

Rapporterna trillar in från Turkiet, det verkar inte gå någon nöd på äldsta, ingen nöd alls... ser ganska mysigt ut kan jag tycka ♥.

Den här veckan går åt till att hitta träningstillfällen utan att vända på alla stenar för att få till några timmars kvalité. Ur den aspekten ska det bli skönt att ha gjort alla tävlingar (fast jag skulle INTE villa vara utan dom), att träna sånt jag vill och när jag vill istället för det jag borde och känner att jag behöver öva på. 

P-E har gjort iordning en varsin transparant låda åt oss som vi kan våra grejer i till tävlingen.
Vad jag ska ha i min?
Det första jag tänkte på var kanelgifflar, resorb och chips. En extra tröja, skor, kanske plåster och mer energi... eltejp och... ehhhh... får fortsätta med den listan sen. Typ. Det är några dagar kvar...

Upp å hoppa

publicerat i Barnen;
Det blev lite tomt i början av veckan.
Som ett litet hål i universum.

Först var tävlingen över så jag packade in våtdräkter, glasögon och skor i garderoben och stängde dörren för säsongen (tror jag).
Sen packade jag åt lillan som skulle till pappa och tonåringen packade sin väska inför stundande GMU.
Eftersom nån ska vara tvärtom så flyttade, i samma veva, 21-åringen tillbaka hem efter några år som sambo. Så där blev det en del att packa upp istället.
Packa hit och packa dit... och sen var det slut på semestern också. Så jag packade lunchlåda och mellanmål.
I vilket fall skjutsade jag ungen till tåget strax efter 03 natten mot måndag, tack och kram och vi ses och allt det där. Hon kommer vara 50 mil bort under 3 månader för att sen utöka till 90 mil runt jul. Ni förstår ju... så fasligt långt.
Så nu är vi en färre och en fler och det blir ju bra det med, om än lite ovant. Jag gillar ju att prova nya saker men vill ha det det invanda gamla att falla tillbaka på, typ min familj och mitt hem, mina rutiner.
Hon som är hemma får väl stå ut med mig, min mat och mitt humör och falla in i vardagslunken så småningom... det verkar gå lite trögt med att lära sig gräsklipparen. Typ. Men hon är desto duktigare på att använda plastpåsar ;)

Välkommen hem ♥
 
Klart slut.