Overall

publicerat i Barnen;
NU har jag hittat overall till lilla stumpan, köpte den inte än, ska göra det sen... Har haft lite problem med att hitta en som är lagom varm för oktober... nu hittade jag två.

Bägge på Lindex
Lindex Shop Online - Fleeceoverall
Rosa i fleece, lämpligt att åka hem i, kanske lite fööör mycket rosa men det är jättesöt!
Lindex Shop Online - Overall
En vit traditionell overall med "lucka" för bilbältet!Sen hittade vi sambons favvo:

Lindex Shop Online - Body

Shopping!

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en tur till Gävle/Valbo, köpa rullgardin till 16-åringen så hon slipper ha vikväggen för fönstret! Så det blev IKEA och där fanns det ju en del grejer..
 Passade på att handla lite strumpor och strumpebyxor till bebis, en snuttefilt och nappar fick också följa med hem (jaaa, vi ska ha napp med till BB)...

Det saknas en del grejer till själva skötandet men det viktigaste finns... största bekymret just nu är om man verkligen har täcke/kudde/filt i vagnen eller om man går på en åkpåse direkt?

Nån som har bra tips på badtvål också?

Nu är det dax för en film och kanske nåt popcorn slinker ner!

Fredag, fredag, fredag!

publicerat i Allmänt;
Kycklingpaneringen från Santa Maria var en hit, jättegod och kryddig. Vi gjorde potatismos till och den som inte gillade panering fick vanlig stekt kycklingfilé istället. Rekommenderas!

Samtliga i tillverkningen Söderhamn har gått kurs i två dagar, "Affärsekonomi utan siffror", Håkan från  Rönströmgruppen gjorde sitt bästa för att undervisa oss! Jag hade ganska höga förväntningar på kursen men blev ändå imponerad över hur roligt vi hade och hur taggad vi var inför dag 2! Toppen från början till slut.

Saxat från hemsidan:
"Snabb och effektiv förståelse om grundläggande ekonomiska begrepp och samband till alla i företaget/organisationen"

Nu har vi precis kommit hem från fredagshandlandet och det är väääldigt skönt att ha någon som bär kattsand, kattmat och tunga varukassar! Ännu en fördel med att vara sammanboende! Nu ska jag bara tjata till mig något färdiglagat till middag ♥.