Freeedag

publicerat i Träna;
Det är fredag och hela helgen ligger framför oss. Det finns lite lösa planer som badhus och massor med målning, sen blir det poker med kompisarna också. Kul att äntligen kunna vara med.
 
Sportamore fortsätter med utförsäljning och jag har en önskelista som innehåller skor och träningslinnen från Under Armour, jag är riktigt nöjd med både tightsen (som kostar 289:- just nu!!!) och tröjan så.. det verkar vara
ett bra märke!!
 
Men kolla skorna då, dom är snygg-kärlek och skulle få sova med mig i sängen, LÄTT!
 
 

Kompensationsträna och glass

publicerat i Barnen, Träna;
Den här inlägget av Ida som driver bloggen "Alla kan träna" är så där jobbigt sant, så nu bestämmer vi oss för att sluta kompensationsträna!
Visst?
 
Avslutar med en lånad bild från idag.
Två av döttrarna låg på en filt och åt glass med jordgubbsströssel medan jag klippte gräset, hjärtat gick nästan sönder av lycko-fluff. Det skiljer nästan 17 år mellan dom och nej, jag har inte "börjat" om med småbarn... jag slutade aldrig att vara förälder.

Nya byxor

publicerat i Allmänt;
Att träna och leva hälsosamt behöver inte vara dyrt, inte i mitt fall eftersom jag har tränat hemma hela tiden (fram tills igår då).
 
Men att byta ut kläderna i garderoben... det kostar lite.
 
Jag köpte ett par nya byxor förar veckan, underbart mjuka... nästan som sammet.
Olivia regular Zip Jeggings från Only (finns på Hollywood i Söderhamn också).
 
Längst inne i garderoben hade jag ett par alldeles nya jeansshorts som jag inte kunnat ha, dom har varit alldeles för tighta över låren. Nu när sommarvärmen hälsade på tänkte jag att kanske, kanske jag kunde få på mig dom. Det kunde jag... men dom är för stora.. så dom sitter på halva rumpan istället. Typiskt!
 
En ny jeanskjol ska jag leta i alla fall :)