Det där med maten

publicerat i Baka & Laga mat;
Det är inte alltid lätt att välja rätt.
 
Särskilt när lillan vill ha plättar och just den maträtten inte riktigt passar in i min matplanering, men vill man så kan man (låta bli).
 
Fast håll med om att det ser jäkligt gott ut med frasiga, rykande heta plättar stekta i riktigt smör!
 
Min kalkon-/champinjonomelett med Cayenne/chili var supergod och riktigt mättande, så helt missnöjd var jag inte.
 

Västra Berget Trail Run

publicerat i Träna, Tävling;
En av mina träningskompisar ringde igår kväll och frågade om jag vill springa en tävling i november och det vill jag ju, såklart.
 
Det är Hälsinglands Multisport som anordnar Västra Berget Trail Run i Söderhamn den 23/11, tuff tävling i dubbel bemärkelse så gå in och läs. Dom hittar på mycket skojigt i den föreningen, hur går man med?
 
 
Jag gillar särskilt raden med följande budskap "det kommer att krävas mycket pannben", för det måste jag öva på. Jag måste bli bättre på att ta ut mig och inte spara en massa utifall-att-energi.
 
Ikväll är det intervaller på menyn!
 
 
 
 

Apotea

publicerat i Allmänt;
Jag handlar en del på nätet och har mina favoritbutiker. Apotea är en av dem och idag imponerar dom lite extra på mig. Varför?
 
Igår 16:09 betalade jag min order och idag 11:10 fick jag SMS om att varorna ligger på den lokala Konsumbutiken, det är imponerande.
 
Vad jag handlade? Jo, det var så här... lillans tuggvitaminer är snart slut och måste beställas, men precis som tidigare har jag svårt att bara beställa en sak så jag kikade runt lite, det här är vad jag hittade:
 
Jag är allra mest nöjd över badskummet, med doft av julskum... sicken mumsig unge jag ska ha då! Swebarsen är jag bara nyfiken på, jag har provat en med jordgubbssmak tidigare och den var förvånande god. Jag har alltid en bar i handväskan utifall att planeringen spricker... och det gör den ibland.
Kakaonibbsen ska jag ha till ett mellanmål med frysta bananer/kakao/kvarg som svägerskan tipsade om, det låter himmelskt gott!
 
Nä, lunchen är slut!
 
Jag återkommer, med tävlingstips :)