Badrum v 4 +

publicerat i Badrum, Huset;
Se tillbaka, innan jag började montera ner allt.
 
 
Igår blev det helt klart.
Allt går att använda.
Har inte bestämt mig för om det blir handtag, knopp eller utan till kommodens lådor. Det lutar åt att vara utan, bara trycka på fronten så öppnar den sig.
Sen är jag lite sugen på att höja upp spegelskåpet. Jag är inte jättelång, men det verkar lite lågt...vi får se.
Det blev bättre än förväntat med det nya fönstret, ska fixa så det blir frostat också. Just nu är det risk för nakenchock för jag ser ända fram till korsningen.
Handdukstorken har en 2-timmarstimer, hur lyxigt? Perfekt på sommaren när det behövs lite extra kräm för att få handdukarna torra. Ska komplettera med fler krokar bara.
Takduschen är underbar (så länge en inte vrider åt fel håll och får kallvatten på ryggen), var inte beredd på att munstycket skulle vara spegelblank så det blev en överraskning... eller nakenchock.
Sen missade elektrikern/entreprenören att sätta dit uttaget bredvid toalettskåpet, riktigt trist faktiskt. Men att sätta dit det i efterhand blir inte alls snyggt så då får det vara.
De enda bommar/missförstånd som uppstått har varit med elektrikern. Sen om det beror på att hen inte fått nog med information vette sjutton.
Så nu har vi en fungerande dusch och toalett, så jäkla värt!

Kommentera inlägget här :