Skridskor - andra försöket.

publicerat i Träna;
Ni vet känslan när man presterar sämre än förväntat?
Den har jag aningen svårt för.
Återkommer till det alldeles strax.
I torsdags var vi på workshop i Bollnäs simhall. Ökad rörlighet - Bättre flyt var konceptet och det var i Simexpertens regi. Jag tyckte det var jättebra och det passade mig (och min nivå), jag gillar verkligen helhetstänket om kroppen och rörelseapparaten. Sen är jag helsåld på en träningsresa till Italien i höst, närmare bestämt HIT, ge mig den liksom. Önska, önska, önska!
Bilden nedan ljuger lite, vi är starkare än vi ser ut, såklart.
I lördags var det dags för långfärdsskridskor (igen) jag kunde inte acceptera att det gick så dåligt sist. Den här gången fick jag sällskap av P-E som fick agera pedagog och ledsagare samt att jag bokade rätt pjäxor från början.
Vackra Kungsholmen.
Pjäxor och yllesockar.
Isen var mycket bättre den här gången.
Den var vacker också.
Om det gick bättre? Såklart det gjorde, vi fick ihop 18 km rakt av. Stannade naturligtvis för att ta lite bilder och snöra åt pjäxorna men det var helt klart en bra åkupplevelse!
När vi kom in till ön så var det strax dax för starten till Kungsholmsrännet så P-E blev påhängd en nummerlapp, han värmde alltså upp med 18 km i lagom takt för att sen gå ytterligare 13 km i tävlingsfart. Galet. Men en fjärdeplats om jag inte minns fel.
Efter det så blev det lunch och där gick luften ur lite, friskluft och rörelse tog ut sin rätt.
Vi satt kvar med vår kycklinggryta tills musikerna drog igång After-skate.
Klart bra lördag i februari, livet liksom. Bara att fylla på bägaren såna dagar.