Vi ser ljuset

publicerat i Barnen;
Eftersom solljuset kommer åter så tänkte inte jag vara sämre, så jag bokade en tid för klipp och slingor.

Jag hade en halv-dålig dag och det är få saker som kan plocka upp humöret så bra som en stund hos frissan. Mycket kortare och några nyanser ljusare.

Lillan fick feber i onsdags så jag har vabbat en del, en av dagarna var hon hos mina föräldrar så jag passade på att springa lite. Det var riktigt jobbigt efter all sjukvila och krångel. Det syns på ådran i pannan.

Men bedårande vackert var det och skoterspåren är så där härligt hårda.

På fredagen var jag hemma hela dagen och febern hade släppt på junioren så vi passade på att besikta bilen och fynda lite på bokrean. Den ska bli kul att läsa (och nej, jag köpte inte boken för omslaget)!

Dessutom tog vi en korv till lunch, sicka lyxlirare vi är.

Sen åkte vi hem och byggde lite pussel som också fick följa med från bokrean..

Och bakade lite från lillans nya bakbok för barn, sen bjöd vi hem mor och far på fika. 
Framåt kvällen provade jag motionscykeln medan lillan kikade på WildKids, det fungerade och kommer fungera bättre när jag får till tekniken. Jobbigt är det i alla fall..
Lördagen spenderades på BIO, vi såg:

Jag tyckte den var bra men junioren sa att hon hellre hade sett Tingeling eller Prinsessan Sofia. Hon gillar inte när det blir otäckt/sorgligt/för spännande, kanske lite lik mig på den punkten.
Morgonmys med katt och Ipad, så vaknade vi på söndag morgon.

Förmiddag spenderade vi i pulkabacken, vi (mest jag eftersom hon snålåkte) var till och med så hurtiga att vi gick dit. Grymt skönt när solen värmer. Snäppet grymmare med dubbskor i backen, inga problem att ta sig upp eller bromsa på vägen ner. 

Tråkmamman hade packat vatten, äpplen och en varsin muffins. 

Så gick det en vecka igen, lillan är tillbaka på förskolan, jag är på jobbet och det enda som är kvar av alla sjukor är en envis hosta.
Det var länge sen jag lyckades samla på mig så många virus och tok. Men istället för att förbanna sjukdagarna så kan en välja att välkomna vila och ledighet. Jag har till exempel sett massor med långfilmer och läst ut halva julklappsboken (och ätit mängder av popcorn med cheddarkrydda).