Bye weekend

publicerat i Träna;
Det har liksom blivit så att simning hör fredagen till, så även i fredags. 2300 meter in på kontot, tackar. Provade att köra hundringar på jämn tid och det blev:
1:47
1:46
1:47
1:49
Jag hade typ 30 sekunder mellan varje, mätbart och bra.
Det blev mitt pass nr 200 med med min Ambit, love it! 

Sen var det full gas hem till tjejerna och tacos, eller nachos för min del.

Lördagen började slött i sängen med kaffe och helgmosig snart-5-åring för att sen övergå till kalasförberedelser, lillans pappa fyllde jämnt så det blev lockar, guld och glitter.

När han plockat upp henne för att förbereda tårta så stack jag iväg på en kort runda. Det var ASJOBBIGT, så pass jobbigt att jag klev av asfalten och fortsatte i skogen istället.

Mycket trevligare men fortfarande på tok för hög puls.

Tja, vissa dagar är väl så antar jag. Nåt ligger och lurar i kroppen.
Efter dusch och hårblås så anslöt jag mig till kalaset, otroligt gott med tårta efter all friskluft.

Sen när vi kom hem så blev det kyckling med pasta och fetaost, jag älskar den smaksatta fetan. Ost är kärlek tycker jag. 

Här har vi äldsta och yngsta i busartag framför TV:n. Vår lilla soldat är saknad, men jag tröstar mig med att hon trivs så himla bra där hon är och om några dagar borde vi få ett livstecken... 

Här gjorde jag mig till minsann, bakade färska frallor till söndagsfrukost och dom blev jätte-jättegoda! Men lillan ville minsann ha knäcke istället.. vilken diss!! 

Vi avslutar helgen med en bild på månen som äldsta tog inatt/morse, grymt av henne att kliva upp och åka in till stan för att fota...
Mina barn alltså ♥ absolut det bästa jag har och det bästa jag gjort och.. ja, ni fattar!