Snart helg igen...

publicerat i Barnen, Tips;
Alla arbetsveckor borde börja med en tisdag. Fyra dagar är lagom många dagar för arbete, jag skulle inte klara att vara helt utan sysselsättning, men tanken på att arbeta färre timmar snurrar regelbundet i huvudet. Var ligger brytpunkten mellan tid och pengar?
Riktigt kall lunchpromenad blev det, gå skyndsamt och andas långsamt så inte näsan trillar av.
Middagen var redan förberedd så det var bara att värma och sen ha tid över till sällskapsspel.
Jag fick stryk i både memory och Spökungarna.
En kväll läste vi boken Lilla Sticka i landet Lycka. Den fick junioren av sin ena moster, spännande och lagom mörk inför läggning. Tips till barn mellan 3-7 år!!
Sen har vardagarna rullat på, ingen träning men två semlor har vi hunnit med. Det har varit alldeles för kallt på kvällarna, ovärt att ge sig ut.
Men lunchpromenaderna hoppar vi aldrig över. Nu när hunden löper för första gången så är hon lite plågad. Surar om hennes plats i soffan är upptagen, piper vid minsta lilla och är hungrig mest hela tiden. Vi gör så gott vi kan och hoppas samtidigt på att det snart är över.
Idag ramlade det in vintriga bilder från äldsta. 
Nytjärade skidan Vita blixten.
Fantastisk unge i vackert morgonljus!!
Vilka yrkesval barnen gjort. Samma firma, helt olika inriktningar. Jag har några resor att göra framöver. Först är det Högvakt i slutet av denna månaden och några veckor senare är det en utflykt till Helikopterflottiljen. I juni blir det medaljutdelning i Boden, datumet har ändrats lite så jag törs inte boka resa eller boende än... men dit ska vi, förhoppningsvis hela lilla tjejligan ♥
 
Här kan man läsa på Malibloggen om Mysfys med sjukvårdsplutonen
 
Nu är det äntligen helg ochjag tror det blir bio, skotta tak och hänga lite med min yngsta lillesyster. Fridens!

Kommentera inlägget här :