Krokodilvalp

publicerat i Allmänt;
Jag sprang lite innan middagen på tisdagen, vårtröja och asfaltsskor. Det känns fortfarande tungt men det är dags att lägga på några kilometer varje runda. Plus nån intervall kanske.
Vi har haft lite vårflod och jag börjar närma mig 4 timmars användning av trainern. Det går faktiskt bra, första 20 minutrarna är lite tråkiga sen tar TV:n över och resten går galant. Kör bara 60 minuter men ändå, bättre än inget.
Vinterdäcken fick komma av, snälla exet fixar så barnet åker lagligt. 
I fredags körde vi ett uppsamlingsheat med handling och helgfix efter skola/jobb så middagen blev sen. Jag räknade isakallt med att barnet skulle gilla söt-sur kyckling men det gjorde hon INTE.. fail på den rätten.
Sen lånade vi hem mamma och pappas pudel över helgen, så lilla valpen bara skulle ha en stor hund att vara nyfiken på. Essie gillar sällskapet.
På lördagen kollade vi livesändningen från Innebandy-SM, äldsta var med och levererade matchbollen.
Rätt kul och annorlunda grejer dom får vara med om. Själva bolleveransen förgicks av helikopterfärd från flottiljen (spelades in några veckor tidigare) men den filmen har jag inte fått tag i än.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att träffa den lilla grå juvelen.
Cava 11 veckor gammal. Så galet liten och söt.
Hon är verkligen en liten tjej med stort mod och massor av energi, passar syster med sambo alldeles utmärkt, det kommer bli så bra!
Här syns storleksskillnaden mellan raserna.
Jag har en whippet och dom har en italienare.
Innan middagen tog jag och syster en promenad med stora hundarna och barnet, varmt och väldigt mycket vår (trots snön).
Sen blev det grillat till middag, årets första för mig.
Söndagen började med hundpromenad innan frukost och badhus efter. Vi ska köra lite med 7-åringens simning, hon är vattenvan men har inte varit så intresserad av att lära sig simma. Så nu ska vi ta tag i det.
Vi körde rätt intensivt med simning och lek under två timmar så aptiten var det inget fel på när vi kom hem. Pasta med bacon försvann på några blinkningar.
Mätta och belåtna åkte vi till mamma och pappa igen. Systers sambo tog fram kameran när vinthundarna satte igång kapitel 2 av bus.
Valpens krokodiltänder gick varma och jag var så imponerad av Essies tålamod. Hon var som nyförälskad i den lilla italienaren. Mjuk och go, ville helst bara tvätta öronen och gosa.
Valpen ville mest busa. Såklart!
Mycket stolt matte. Tänk att hon blev så himla bra och nu har hon en artfrände som hon kommer träffa emellanåt.
Superfina bilder!
När vi sagt hejdå till syster så åkte vi hem för att packa juniorens saker och spela lite innan det var dags att åka till pappa. Hon vann tre gånger på raken. Skitungen.
Väl hemma hos pappa så blev det mer spel, Cluedo Junior.
Det gick inte bättre för mig där heller.
Tja, när barnet var lämnat och mjölken var handlad så tog vi en promenad i skogen, hundskrället och jag. Stigarna är delvis snöfria men det är väldigt blött. Bra att kolla läget lite i alla fall.
Pratade med (stora) lillesyster i telefon innan Robinson och aldrig är det så skönt som när vi får skratta åt samma saker, den här gången blev ämnet städning och varför vi gör det i smyg ibland. 
Mitt i Robinson plingade det till i mobilen och meddelandet löd: "jag är ok, alla andra är också ok"
Magkänslan säget att det inte blir bättre där borta, snarare sämre. 
Men istället för att oroa mig så längtar jag efter dom och äldsta. Snart har vi en hel helg i Linköping och den här gången följer mamma och pappa med dit. Det blir kul!

Kommentera inlägget här :