HEX SUPEM 2016

publicerat i Träna, Tävling;
I onsdags körde vi HEX SUPEM (SUrfski-PEntagon-Mtb). Fantastiskt bra väder och lagom lång sträcka väntade oss. 8 km paddling, 12 km MTB, 7,3 km orientering och slutligen 7 km MTB.
Vi var två Acroner i vattnet, varav en kantrade direkt efter start, det var den med min unge i. Följebåten var på plats omgående så efter kanoten var tömd så fortsatte dom paddlingen runt Storön.
Här kommer vi in mot byte till MTB och får reda på att dom fortsatt paddla (att bryta var det tydligen inte tal om).
Cyklingen är lite motig i början innan benen fattar vad som krävs och ynglingen gnisslar lite där bak, hon vill vända men blir övertalad att fullfölja cyklingen eftersom mina föräldrar står där uppe och väntar in oss (då kunde dom ta med henne i bilen).  Min cykel alltså, så jäkla roligt vi haft ihop!
När vi väl är framme så har orken och humöret vänt så vi hörde inget mer om att bryta. Grymt jobbat gumman ♥
Sen var det dags för orientering, det tog oss 1:17 att ta oss runt 7,3 km i värme, ris, höjdmeter och snår. Dock blir man rikligt belönad med makalösa vyer över Hälsingeskogarna. Sen var det bara avslutande MTB tillbaka till målet där korv, saft och kaffe väntade.
Det är lite trixigt att komma in bland de sista, antingen är korven slut eller, som den här gången, så är den precis färdiggrillad och ätklar. Här nedan "chillar" barnet på bryggan (och matar fiskarna med lite av mitt korvbröd).
Vi kan summera SUPEM som ännu ett grymt bra arrangemang av Hälsinglands Multisport och HÄR finns Tomas racereport.

Taggar: HEX;

Kommentera inlägget här :