Hos barnen i Linköping

publicerat i Barnen;
När längtet efter barnen blev för stort så tog jag ledigt några timmar en fredag eftermiddag och åkte ner tjejerna. Redan på morgonen skuttade lillesyster upp med ett glatt "-Idag är det Linköping!".
Efter en smärre storm, 45 mil och två kaffekoppar kom vi äntligen fram och möttes upp av alla ungdomar. Bärhjälp mottages tacksamt.
Det blev pizza till middag, var och en fick göra sin egen så alla blir nöjda.
Klart det blev bubbel också, skåla in den nya lägenheten.
OJ så fin den är!
Lördagen började med färska frallor (lyx att bo på gångavstånd till affären) och lång frukost.
Majken höll oss sällskap på toaletten medan vi borstade tänderna. Det där är en rasande stilig tjej.
Lite hundrastning.
Och sen stuva in oss i bilen för vidare färd mot...
Flygmuseet.
Vi hittade en del grejer som passade en som snart fyller 8 år.
Men efter nån timme så skulle hundarna rastas och middagsmaten inhandlas. Pulled pork med alla goooa tillbehör. Hade inte så många bilder eftersom jag mestadels hade telefonen i fickan.
Kvällen avslutades med Wii och lite godis. Och bubbel förstås.
På söndag morgon kom äldsta över med två glittriga askar fulla med snäckor från Daytona Beach och Miami Beach, junioren blev alldels överlycklig.
Så många fina och olika.
Sen var vi tvungna att åka, högst ofrivilligt, men ändå. Jobb och skola väntar inte och närvaro krävs. Båda tjejerna skulle ut på åtta dagars övning och behövde förbereda sig.
Det är så himla mysigt att hälsa på, enkelt när det finns ett extra rum och hunden får följa med. Har ett sånt rum hos syster och bror med... ♥ Borde åka ner dit, allt för länge sen sist!

Kommentera inlägget här :