Svisch så var helgen över

publicerat i
I torsdags hämtade jag tonåringen på tåget. Efter sin andra vända på högvakten så är hon ledig en vecka och vad passar bättre än att komma hem...

På fredagen hämtade båda stora tjejerna den lilla på förskolan och tog med henne till Flygmuseet, här sitter hon i Tunnan (tror jag).

Sen blev det lite handla och äta tacos, kolla på Fångarna, lagom fredag alltså.

Lördag morgon, dra sig lite i sängen, hämta kaffe, dra sig lite till...

Sen, efter frukosten, hoppade jag upp på cykeln i 30 minuter, nån gång måste jag ju bli tillräckligt frisk och det där terrängprogrammet är jobbigt nog.

Egentligen hade vi tänkt att köra en dubbel transportlöpning (en springer dit och den andra hem) eftersom vi skulle bära in pellets åt mamma och tonåringen skulle med tåget plus att lillan väntade in en kompis som skulle sova över.. Men hur som, jag cyklade inomhus och tonåringen sprang till Bergvik, vi bar in pellets sen åkte hon hem med oss, i bilen. 
Lillan hade för första gången en övernattande kompis, det gick okej, dom blev rätt trötta under Mello så jag fick dela på dom under läggningen... men förutom det så hade dom kul ihop. Stor grej för en 5-åring.
Igår kom stora barnen med respektive plus mamma (pappa är i Skövde och rustar lägenhet) och åt middag hos oss. Så himla mysigt att ha alla hemma och maten blev god.

Det är oftast maten som gör att jag helst inte bjuder hem någon på middag, alltså jag KAN laga mat men gör det inte gärna till någon utöver familjen. Det blir föööör jobbigt att leverera liksom. Men barnen och mamma kan jag testa saker på. Som laxsoppa. Rasande gott och lättlagat, om en inte räknar specialkosten till äldsta (gulash) och yngsta (fattiga riddare).

Vi drack ett förbannat gott vitt vin till men jag har glömt vilket bara, måste fota flaskan när jag kommer hem.
Nä, men nu är det måndag. Får jag barnvakt så simmar jag annars blir det cykel och styrka hemma. Soma planerat imorgon och tonåringen kom in på reservplats. Fint så. Snart Påsk.

Kommentera inlägget här :