Slutspurt

publicerat i Huset, Träna;
Det känns att det är semester på G snart. Allt blir mer intensivt och valen mellan leka/träna och hushållssysslor får göras lite mellan hjärta och hjärna.
Sommaren är kort och då kan gräset vara lite långt.
Tycker jag.
I måndags fick jag tillfälle att prova paddla kajak medan barnet fick "låna" P-E för att testa paddla Acron inför kvällens HEX SUPEM som hon också ska vara med på. Spännande och svårt, såklart. Kändes privligerat att få instruktioner och låna en kajak samtidigt som barnet får en trygg paddlare i ryggen. Och fika, vi hade fika med också!

Igår cyklade vi en kort sväng. Ynglingen hade nyservad cykel och såg nöjd ut, på bilden skruvar P-E på pedalerna och bli uppäten av monster-myggor modell skitstor samtidigt!

Idag fortsätter förberedelserna inför stugbygget på baksidan av mitt hus, vi gör plats för gäster. Eller, vi och vi, jag är på jobbet och dom gräver. Mamma och pappa är uppe här i Hälsingland och hälsar på.

Så en kan säga att det är fullt upp och fullt hus, för att addera ytterligare så är äldsta hundvakt till en liten valp... undrar om katten flyttar till grannen snart?

Kommentera inlägget här :