Den helgen gick

publicerat i Barnen;
Så, nu är vi tillbaka till den första riktiga vardagen. Med besked.
Men efter den här helgen känns det som jag har massor av energi att ta från så vi kör väl en kort sammanfattning.
Direkt efter jobbet i fredags packade jag och de två äldsta min fransman (Clion) full med julklappar och väskor. Vi skulle skjutsa ner tonåringen och hennes grejer till lägenheten i Linköping och samtidigt passa på att umgås lite innan vardagen tar över igen.
19-åringen körde till Uppsala där vi stannade för att äta middag på MCD, lyllo oss att det är ElMaco just nu. Grymt gott!

Från Uppsala och neråt körde jag och de sista 45 minutrarna hade kidsen nån form av musikalisk nostalgitripp. Tänk er när ni först jobbar en hel dag, sen sitter i en pytteliten bil och kör på en jättestor väg OCH måste lyssna på två, visserligen skönsjungande, ungdomar som spelar 00-musik... OMG!
Men vi kom fram till slut, klockan var drygt 22 så vi bara packade in grejerna, fikade lite och sen var det tack och gonatt.
Lördagen började med frukost, fortsatte med shopping i centrum och sen blev det BIO. Vi såg "En man som heter Ove" och den var toppen, såklart, vi har alla en liten grinig gubbe inom oss så igenkänningskomiken var bubblande rolig.

Direkt efter bion åkte vi ut till ett köpcentra och började med fika på IKEA och shoppa lite ljus, såklart, sen skummade vi hastigt igenom lite shopping för att sen avsluta på ICA Maxi.

Trots att vi alla har svart bälte i att handla så var vi väldigt trötta och hungriga när vi kom tillbaka till lägenheten. Hemgjort pizza stod på menyn och det blev såååååå gott!! 

Avslutade lördag kväll med en film och smågodis, det lilla vi orkade peta i oss.
I går var vi lite trötta och kom inte iväg förrän vid 11-tiden. Vi vinkade och kramade och vinkade till tonåringen som vi sen lämnade med städning och tvättstuga, jag och äldsta hade nu 45 mil vinterväg framför oss. Vi prioriterade att komma fram och det gick ju bra, jag körde till Uppsala och sen fick barnet ta över ratten. Vi lyckades fastna bakom plogen och harvade i 40 km/h väldigt länge, riktigt länge alltså. Men vi fick åka nyplogat i alla fall, alltid nåt. 

Sen när dom släppte hela kön så gick det undan minsann, inte för oss kanske, men alla andra som dundrade om i en oplogad omkörningsfil... den snöröken alltså.

Men vi kom fram, typ 2 TIMMAR senare än planerat och barnet var så himla snäll och följde med mig hem för att hjälpa mig att skotta av gården. Världsklass alltså.

Så nu är juioren hemma igen, tonåringen är i Linköping, äldsta hemma hos sig och jag har avverkat första arbetsdagen den här veckan. 
Hjärtat är fullt av kärlek och jag är tacksam för den här helgen med mina stora döttrar, det är så himla mysigt att få rå om dom båda två samtidigt ♥♥.
Nu dröjer det lite innan vi träffas allihopa igen, men inte allt för länge hoppas jag.

Kommentera inlägget här :