Sista semesterveckan

publicerat i Barnen;
Dagen efter Skärgårdsutmaningen blev en bonus, fick en inbjudan till en promenad inklusive lunch och eftersom jag hade noll planer så hängde jag med.
En söndagslunch som börjar med Amarone blir sällan fel.
Lite mat och sötpotatis.

Och mörk rom med ett gott samtal till (rom har den effekten).
Här förstod jag den där promenaden som hörde till. Det är samma rom i grädden och det var bara min goda uppfostran som hindrade mig från att slicka på fatet... och det faktum att jag var väldigt mätt.
Helmysig eftermiddag på alla sätt, mer sånt önskas.
 
Sista semesterveckan spenderades med barnen, alla tre av dom. 
Vi tränade lite.

Var på Månses och åt laxmacka (igen).

Lillan fick våfflor, riktigt frasiga och hemkokad sylt.

Sen var det dax för 20-åringen att åka tillbaka till jobbet. Det kändes som den här sommaren gick väldigt fort och allt har sitt slut.. och början.. Hon skickade den ena cykeln med sina kompisar och den andra i en kartong att ta med på tåget tillsammans med resten av packningen. Stark unge!

Sorgligt såklart, men vi ses snart igen ♥  
Jag stack ut och sprang på kvällen och de två ungar som blev kvar hemma laddade för söndagens Strömmingslopp. Kolla in sötnöten bakom mig.
Här har vi dom två vildarna, en har sprungit och den andra ska strax gå till start.
Om jag eller 20-åringen varit med så hade vi täckt in samtliga klasser under dagen. Det gick bra för båda och gav mersmak... för båda. Äldsta gjorde en strålande insats och det är superkul att hon hänger med både på cykel och till fots!
Sen var min semester slut för den här gången. Har några få dagar kvar att göra långhelger av men det spar jag till lite senare. Utifall-att.

Kommentera inlägget här :