Raka rader och lite spade

publicerat i Baka & Laga mat, Cykla MTB;
Soma förra tisdagen...

Det skrällde lite och jag fick med mig äldsta, superkul att få visa henne både Soma Move och Mind.

På torsdagen skrällde det ytterligare en gång när jag fick sällskap på en promenad/jogg och dessutom fick köra nån coreövning efteråt...  Världsklass!

I fredags blev det simning, ett skönt fredagspass som avslutades med kaffe vid bassängkanten. Sen var det liksom bara att handla och åka hem. Var sugen på att hänga i bar en stund men det gick över, blev alldeles för krångligt med logistiken.
På lördagen grävde och rensade jag, tänkte att det här kanske är en grej som en hade kunnat dela med nån men släppte det och fortsatte gräva och rensa ända in på kvällskvisten (allt medan jag fantiserade om asfalt och betong).  

Nästan helt redo för ett lass med gårdgrus... 
Och söndag, klev upp strax före 8 och då låg dimman tät, åt frukost och precis när jag packat ryggsäcken så öppnade sig himlen. Men en kan inte ställa in MTB-cykling för lite regn och +4 grader i luften. ICKE! Jag och P-E utgick från mig och värmde upp hela vägen till Västra Berget där ett helt gäng cyklister stod redo..  har aldrig sett så många vädertåliga cyklister samlade tidigare.

Kul var det, utmanande och roligt. Jag klarade äntligen den där branta uppförbacken och en annan fin bedrift var att jag tippade min klubbis rakt ner i lingonriset... råkade klicka ur fel fot.. typ.
Avslutade med fika på SOK-stugan och sen trampade vi ut till Marmaskogen igen. Skön söndag, som fan! Jag är säääärskilt förtjust i såna här rundor där det är stressfritt,  jobbigt och trivsamt.

Efter en dusch och en kopp kaffe så tog jag tag i middagen, testade en sån supermix till middag, rysligt gott. Tuggigt och väldigt smakrikt.
Igår skulle jag springa, men himlen öppnade sig så jag och kidsen gjorde (skitäckliga) egna chips istället, förfallet är ett faktum. Men junioren gick ut och lekte medan jag fixade middagen, all heder till henne.

Så, nu är det mest tisdag kväll kvar, molntäcket har lättat och kanske solen kikar fram.

Kommentera inlägget här :