Hipp hurra

publicerat i Allmänt, Barnen, Träna;
Så var det min tur att fylla år, 41 blev det den här gången. Helt okej för det är så jag känner mig också, jag har ingen inre 24-åring som bråkar med mig utan dras med tanter och 2-åringar istället.

I alla fulla fall, jag vet på ett ungefär vad jag vill hinna med för träning varje vecka och tänkte utnyttja födelsedagen som ett perfekt avstamp för nya rutiner. Så jag ställde klockan på 04:50 och la mig lite tidigare kvällen före. Vilket är en 30-minuters vinst redan där eftersom jag somnade 1 timme tidigare och ställde klockan 30 minuter innan jag normalt kliver upp. Kläder och skor var framlagda, ägg kokat (äter frukost på jobbet annars) och jag var klar på bara några minuter.
Det är faktiskt BARA att kliva upp, jag är trött oavsett när klockan ringer och mitt omdöme är inget vidare direkt på morgonen så jag får anta att ett klokt beslut fattades på kvällen och genomförs på morgonen, utan förhandling.
Så där ja, kräks lite i munnen av vuxengraden på föregående mening.

Sen missade jag helt att gatubelysningen inte tänds förrän 05, men fick å andra sidan tid med en kopp kaffe.

Före.

Under.

Dryga timmen senare innan jag åker till jobbet.

Tja, det fungerade bättre än vad jag trodde och kommer passa utmärkt dom dagar jag inte hinner springa efter jobbet och för att jag ska slippa simma så sent på kvällarna. På morgonen är det dessutom ingen som ens märker att jag är borta, knappt att jag märker vad jag gör.
Kroppens reaktion på jobbet vid 15-snåret:
"-Va? VAD gjorde du i morse, jag var sååå trött så jag inte ens märkte vad som hände men... nä nu jäklar skickar jag några gäspningar som varning för ditt omogna beteende!!!"

Sen var det födelsedagsfirande resten av dagen. Det kändes lite som jag fyllde jämnt i år igen för det ramlade in choklad, tryfflar, vin, biobiljetter och mina första delar av Swedish Grace (som snart hela familjen samlar på). Såååå snyggt porslin.

Jag ser fram emot att smaka skorporna.

Alltså, MUMS!

Min morfar bakade semlor som mormor tog med, dom var minst lika goda som dom ser ut.

Jag fick merinounderställ av mamma och pappa, ull är inte vad det en gång var. Helt underbart och jag ser fram emot att prova det.

La Praline och rött - hörde jag helg?

Hallon till skorporna.

Och några favoriter från Body Shop.

Tja, jag kände mig en massa bortskämd och avslutade kvällen med en whisky framför TV:n.

Nu är det snart helg, ikväll kommer lillan hem och kaffet är som godast på morgonen men gör störst nytta på eftermiddagen.. en av livets stora gåtor, varför?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mallan:

Vilken härlig födelsedag!
Största respekt för att du gick upp 4.50(!!!!) och fick till en löprunda.
Önskar jag kunde förmå mig till att träna på morronen, men jag skulle typ grina från det jag lämnade sängen till jag kom tillbaka hem.
Men som Paolo Roberto säger, det är väl bara att bita ihop över och underkäken.
Vad mycket gott du fick att smaska på! Blev nyfiken på de där skorporna. Lakrits, I love!
Och merinoullställ - grymt det!

Svar: Jaaa, ikväll kan det bli provsmakning av skorpor och hallonmarmelad.Jag blir lite trött på mig själv när jag inte får ihop träningen, trött och grinig. Så jag ska prova att lösa det med morgonträning, det KAN gå :)
Lise-Lott

2:a kommentar, skriven , av Mallan:

Du gav mig ju inspiration!
Måste kanske testa EN gång i veckan i några veckor. Blir less när det inte blir nån struktur.

Kommentera inlägget här :